AYKOME’DE GÜNDEM İNŞAAT SEKTÖRÜ OLDU

30 Eylül 2022 Paylaş

GAİMDER'in Daimi Üyesi olduğu AYKOME’nin Eylül ayı toplantısı, Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda GAİMDER Başkanı Bora Kanevetci sektörün sorunlarını bizzat ilgililere aktarma fırsatı buldu.
Valilikte gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, altyapı kuruluşlarının müdürleri ve ilgili birim amirleri de katıldı. GAİMDER Başkanı Bora Kanevetci, Başkan Yardımcısı Seyfettin Coşan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz de sektörümüzü temsilen toplantıda hazır bulundu.
GAİMDER Başkanı Bora Kanevetci, sektörün acil çözüm bekleyen sorunlarını maddeler halinde anlattı. Altyapı çalışmaları sırasında yaşanan zorluklar ve özellikle Enerjisa ile Gazdaş kurumları ile işleyişte yaşanılan güçlükleri gündeme getiren Kanevetci, üyelerin sahada karşılaştıkları problemler ve yol açılan bölgelerdeki asfalt talepleri hakkında yetkililere bilgi vererek, çözüm talebinde bulundu.
Toplantıda, AYKOME’nin yaptığı çalışmalar değerlendirildi. GASKİ, GAZDAŞ, Enerjisa’nın da aralarında bulunduğu altyapı kuruluşları 2023 bütçesine ilişkin AYKOME üyelerine bilgilendirme yaptı.